Titanic: Blood and Steel / Титаник: Кръв и стомана

Titanic: Blood and Steel / Титаник: Кръв и стомана
Драма Исторически БГ Аудио Сериали
12 x 50 мин. 7.4 54 203

Titanic: Blood and Steel / Титаник: Кръв и стомана
Titanic: Blood and Steel / Титаник: Кръв и стомана
Година: 2012
Държава: Великобритания, Ирландия, Италия, Франция, Канада
Жанр: Филми
Режисьор: Киаран Донъли
Участват: Кевин Зегерс, Александра Мастронарди, Дерек Джейкоби, Нив Кембъл, Офелия Лалибонд, Били Картър
Времетраене: 12 x 50 мин.
IMDB Рейтинг: 7.4 /10 , http://www.imdb.com/title/tt1695366/


Историята на легендарния презокеански лайнер "Титаник" е свързана с много загинали. Малко хора обаче знаят, че корабът е взел първите си жертви още по време на строежа си. Огромната машина, която е била смятана за връх на технологиите за времето си, е довела до смъртта на 105 души още преди да тръгне по вода. Това ще стане ясно от новия исторически минисериал "Титаник - кръв и стомана", който е премиерен за България в ефира на Fox Life.
В сериала, състоящ се от 12 части, е разказана историята на строителството на гигантския лайнер, като акцентът ще бъде върху политическата обстановка по това време и финансовите условия. Главните роли са поверени на Крис Нот, който ще влезе в образа на магната Дж. П. Морган, Дерек Джейкоби – лорд Джеймс Пирие, ръководител на компанията Харланд и Улф, построила Титаник и Нив Кемпбъл, която ще претвори образа на журналистка, отразяваща процеса на строеж на невиждания дотогава кораб.

 Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...