Taken / Похитени
Фантастика Драма Сериали
10 x 90 мин. 7.9 25 934
Taken / Похитени

Taken / Похитени
Taken / Похитени
Година: 2002
Държава: САЩ
Жанр: Сериали
Режисьор: Стивън Спилбърг
Участват: Дакота Фенинг, Мат Фрюър, Хедър Донау, Адам Кауфман, Камил Съливан
Времетраене: 10 x 90 мин.
IMDB Рейтинг: 7.9 /10 , http://www.imdb.com/title/tt0289830/


Според критиката в Америка това е зашеметяваща драма за живота на три семейства, които в продължение на няколко поколения са свидетели на посещения от извънземен произход. Сериалът се развива в продължение на 50 г. и се смята за най-смелия телевизионен проект в научната тв фантастика. В сърцето на сюжета е разказът на едно 10-годишно момиче на име Али. Първият епизод започва в следвоенна Франция и показва различни истории от живота на три семейства: Кийс, Крофорд и Кларк. В продължение на пет десетилетия членовете на тези фамилии живеят със спомените от събития, на които нямат обяснение.
Малко по малко загадките започват да излизат наяве и всички участници в тях се сплотяват, за да си дадат отговори на мистерията, която ги забуля толкова дълго време. Дейвид Бианкули от в "Ню Йорк дейли нюз" пише за "Похитени": "Този сериал не може да се сравнява с нищо друго. В днешно време научната фантастика не е на необходимото ниво. Единственият, който е способен да прави подобни филми, е Стивън Спилбърг." А Майк Пейсър от сп. "Нюзуийк" добавя: Това е сериал, който съумява да създаде прекрасно чувство за място и атмосфера. По някакъв чуден начин той е едновременно стресиращ и успокояващ. Една фантастична поредица, но в същото време с чувство за нещо познато и уютно."
 Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...