Counterpart Season 2 / От другата страна Сезон 2 (2018)

Counterpart Season 2 / От другата страна Сезон 2 (2018)
Трилър Фантастика Драма Сериали
10 x 60 мин. 8.1 29 968

Counterpart Season 2 / От другата страна Сезон 2 (2018)
Counterpart Season 2 / От другата страна Сезон 2 (2018)
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Трилър
Режисьор: Мортен Тилдум
Участват: Дж.К. Симънс, Хари Лойд, Назанин Боняди, Оливия Уилямс, Сара Серайоко, Никълъс Пинкок, Улрих Томсън, Бернхард Форчър, Кенет Чой, Нолан Джерард Фънк
Времетраене: 10 x 60 мин.
IMDB Рейтинг: 8.1 /10 , http://www.imdb.com/title/tt4643084/


Струва ни се, че някой е гледал "Fringe" и му е хрумнало да вземе идеята с огледалния паралелен свят и да я украси с шпионски сюжет, включващ политически коментари, убийства, любов и доста екшън. Но лошо няма, защото според нас изглежда страхотно. Толкова много елементи от това, което виждаме, ни допадат, че няма как да пропуснем.
А в добавка имаме и обещанието на създателите на шоуто, че "Counterpart" няма да е само куха концепция и ще предложи и изследва теми като естеството на самоличността, съдбата, изгубената любов и вечния въпрос "какви щяхме да бъдем, ако животът ни беше различен?".
"Counterpart" е създаден от Джъстин Маркс ( "Книга за джунглата" ), който е и изпълнителен продуцент наравно с Гари Гилбърт, Джордан Хороуиц, Мортен Тилдъм, Кийт Редмънд, Брад Дорос и Ейми Бърг. Сред режисьорите са Алик Сакхаров и Мортен Тилдъм, а главната роля е поверена на страхотния актьор Дж. К. Симънс.
 Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...