Up at the Villa / Една нощ е достатъчна (2000)

Up at the Villa / Една нощ е достатъчна (2000)
Филми Драма Романтичен
115 мин. 6.0 32 952

Up at the Villa / Една нощ е достатъчна (2000)
Up at the Villa / Една нощ е достатъчна (2000)
Година: 2000
Държава: Великобритания, САЩ
Жанр: Филми, Драма, Романтичен
Режисьор: Филип Хаас
Участват: Кристин Скот Томас, Шон Пен, Джеръми Дейвис, Ан Банкрофт, Джеймс Фокс, Дерек Джейкъби, Масимо Гини, Роджър Хамънд, Дъдли Сътън, Лоренца Индовина, Линда Спюрие, Ан Бел, Барбара Хикс, Ан Ридлер, Клайв Мерисън, Бен Арис, Мел Брукс, Джанфранко Бара, Маурицио Ломбарди
Времетраене: 115 мин.
IMDB Рейтинг: 6.0 /10 , http://www.imdb.com/title/tt0153464/


Тази драма с елементи на съспенс е базирана върху едноименната новела на Съмърсет Моъм. Историята, която ни представя режисьорът Филип Хаас, се случва в края на 30-те години, във Флоренция - в навечерието на фашизма и Втората световна война. Главната героиня е Мери Пантън (Кристин Скот-Томас), която е англичанка, останала без пари след смъртта на съпруга си. Тя е поканена в Италия от аристократка с прякор Принцесата (Ан Банкрофт), която иска да я сватоса с доста по-възрастния от Мери сър Едгар, известен дипломат. Той се възползва от ситуацията и й предлага брак, след което заминава за няколко дни, оставяйки я да помисли. Чудейки се дали да следва сърцето си, или да си осигури живота с мъж, когото не обича, Мери на следващата вечер среща ексцентричен и чаровен американски джентълмен (Шон Пен), който също таи чувства към нея. След като в борбата за сърцето на Мери се включва и музикантът Карл, нещата стават оше по-заплетени и интересни.
[media=https://www.youtube.com/embed/CGVQN49xEaI]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.