Cliff Walkers / До стената / (2021)

Cliff Walkers / До стената / (2021)
Филми Трилър Криминален Драма Азиатски
120 мин. 7

Cliff Walkers / До стената / (2021)
Cliff Walkers / До стената / (2021)
Година: 2021
Държава: Китай
Жанр: Филми, Трилър, Криминален, Драма, Азиатски
Режисьор: Имоу Чжан
Участват: Чжан И, Хевей Юй, Цин Хайлу, Явен Чжу, Лю Хаоцюн, Ни Дахун, Ли Найвен, Юй Айлей, Цзяин Лей, Ша И
Времетраене: 120 мин.
IMDB Рейтинг: 7 /10 , http://www.imdb.com/title/tt11448076/


ДО СТЕНАТА е китайски исторически шпионски трилър от 2021 г., режисиран от Джан Имоу и по сценарий на Куан Йонгсян. Разположен е в императорския японски марионетен щат Манджоу-Го през 30-те години преди избухването на Втората световна война. Филмът проследява четирима агенти на китайската комунистическа партия, които с парашут се връщат обратно в Харбин - североизточен Китай в началото на 30-те години. Заедно те предприемат тайна операция с кодово име „Утреня“, която възнамерява да извлече бивш затворник, който би могъл да разкрие неетичните човешки експерименти и други престъпления срещу човечеството, извършени от подразделение 731 на Императорската японска армия пред международната общност. При кацането членовете на екипа се разделят на две групи, за да избегнат да бъдат пленени, измъчвани и да предадат близките си от другата група. Готови са също да се жертват, поглъщайки хапчета, еквивалент на „капсула" цианид, съдържащи се в кибритена кутийка. Скоро след раздялата им група 1 открива, че местните им контакти са покрити от враговете. Те успяват да избягат от капана, но също така осъзнават, че са били предадени от техен сънародник, който е измъчван и става свидетел на екзекуцията на своите другари. Ще може ли група 1 да информира група 2 и да изпълни мисията? Това е въпросът върху заснежените терени на Манджоу-Го.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.