Смерш Season 1 / Смерш Сезон 1 (2019)

Смерш Season 1 / Смерш Сезон 1 (2019)
Драма Военен Руски Сериали
12 x 45 мин. 246 663

Смерш Season 1 / Смерш Сезон 1 (2019)
Година: 2019
Държава: Русия
Жанр: Военен, Драма, Приключенски, Филми
Режисьор: Олег Фомин
Участват: Алексей Макаров, Владислав Котлярский, Олег Фомин, Леонид Громов, Николай Козак, Александр Обласов, Анатолий Гущин, Александра Богданова, Женя Малахова
Времетраене: 12 x 45 мин.
, https://www.imdb.com/title/tt8629418/?ref_=fn_al_tt_1


Това е първи сезон на кинопродукцията "СМЕРШ" (СМЕРть Шпионам), която (за сега) се състои от три отделни минисериала, по 4 серии всеки:
Филм – 1: Дорога огня / Пътят на огъня;
Филм – 2: Камера смертников / Килията на смъртниците;
Филм – 3: Умирать приказа не было / Нямаше заповед да се умира.

Трите филма са създадени по мотиви от ТРИ РАЗЛИЧНИ книги на извесния съветски писател Василий Владимирович Веденеев и разказват ТРИ РАЗЛИЧНИ случки от историята на конфронтацията между тайните разузнавателни служба на СССР и Третия райх по време на Втората световна война. По тази причина може спокойно да се гледат независимо един от друг. Единствената връзка между тях е това, че главните герои са едни и същи.
Този път на германското командване е дало шанс на фон Бютцев, да докаже предаността си към Третия райх, като го изпраща в СССР да събере сведения за специалните стомани, от които руснаците правят броните на своите танкове. Там му се налага отново да премери сили със старите си познати – капитаните Волков и Семьонов, между които вече съществува доверие, проверено в бойната им практика.

Бютцев, обаче, изобщо не е сам. На негово разположение са както предатели от завода, където се произвежда специалната стомана, така и нищо неподозиращи хора, въвлечени в схемата на продажниците…

 Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?