Stargate Universe Season 2 / Старгейт Вселена Сезон 2 (2011)

Stargate Universe Season 2 / Старгейт Вселена Сезон 2 (2011)
Екшън Фантастика Приключенски Сериали
20 x 43 мин. 7.7

Stargate Universe Season 2 / Старгейт Вселена Сезон 2 (2011)
Stargate Universe Season 2 / Старгейт Вселена Сезон 2 (2011)
Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Фантастика, Приключенски, Сериали
Режисьор: Брад Райт, Робърт Куупър
Участват: Робърт Карлайл, Луис Ферейра, Браян Джей Смит, Елиз Левеск, Дейвид Блу, Алайна Хъфман, Джамил Уокър Смит, Минг-На, Лу Даймънд Филипс
Времетраене: 20 x 43 мин.
IMDB Рейтинг: 7.7 /10 , http://www.imdb.com/title/tt1286039/


Stargate Universe е научно-фантастичен телевизионен сериал, част от франчайза Stargate, който проследява приключенията на съвременен мултинационален екип изследователи на борда на кораба на Древните "Destiny" (Съдба). Корабът се достига, като се наберат 9 шеврона, нещо което не е било възможно в предишните сериали. SGU започва, когато екип от войнци и учени от съвременната Земя преминават през Старгейта към "Destiny" след като базата им бива атакувана. Транспортирани на Destiny в някое далечно ъгълче на вселената и не можещи да се върнат на Земята, хората от екипът са принудени да останат на кораба и да се грижат за себе си. Stargate Universe е написан за да се хареса както на запалените фенове на поредицата, така и на новите зрители. Сериалът ще следи утвърдената Stargate митология, но без да се прекалява с нея. Въпреки че все още има познатите Старгейт теми на екшън, приключения и изследване, предаването ще фокусира основно на хората на борда на кораба и тяхните взаимоотношения.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.