NOS4A2 Season 1 / Носферату Сезон 1 (2019)

NOS4A2 Season 1 / Носферату Сезон 1 (2019)
Фантастика Драма Сериали
10 x 60 мин. 6.9 143 573

NOS4A2 Season 1 / Носферату Сезон 1 (2019)
NOS4A2 Season 1 / Носферату Сезон 1 (2019)
Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Joe Hill, Jami O'Brien
Участват: Закари Куинто, Ashleigh Cummings, Ebon Moss-Bachrach, Rarmian Newton, Andresito Germosen De La Cruz, Ашер Майлс Фалика, Dalton Harrod, Connor Hennell
Времетраене: 10 x 60 мин.
IMDB Рейтинг: 6.9 /10 , http://www.imdb.com/title/tt5194792/


Закари Куинто изпълнява ролята на Чарли Манкс – безсмъртен, който се храни с душите на малки деца, оставяйки онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – ледено-студено, чудато село Кристмас – плод на въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и където е забранено да бъдеш нещастен. Но, когато една млада жена в Ню Ингланд (Къмингс) открива, че притежава опасен дар, Манкс разбира, че целият му свят е застрашен.

Ашли Къмингс изпълнява ролята на Вик Маккуин – млада художничка от работническата класа, чиято изобретателност събужда у нея свръхестествената способност да проследява Чарли Манкс. Недостатъчната социална увереност на Вик се компенсира от нейния кураж, чувството й за хумор и упорития й характер. Тя се бори да победи Манкс и да освободи жертвите му, без да загуби ума си или самата тя да се превърне в негова жертва. Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?