Blake's 7 Season 2 / Седморката на Блейк Сезон 2 (1979)

Blake's 7 Season 2 / Седморката на Блейк Сезон 2 (1979)
Фантастика Драма Приключенски Сериали
13 x 50 мин. 8.0

Blake's 7 Season 2 / Седморката на Блейк Сезон 2 (1979)
Blake's 7 Season 2 / Седморката на Блейк Сезон 2 (1979)
Година: 1979
Държава: Великобритания
Жанр: Фантастика, Драма, Приключенски, Сериали
Режисьор: Тери Нейшън
Участват: Майкъл Кийтинг, Пол Дероу, Питър Тадънъм, Джан Чапъл, Джаклин Пиърс, Гарет Томас, Сали Нивет
Времетраене: 13 x 50 мин.
IMDB Рейтинг: 8.0 /10 , http://www.imdb.com/title/tt0076987/


Седморката на Блейк е Британски фантастичен телевизионен сериал, който излиза за първи път по телевизия Би Би Си през 1978 г. Действието се развива накъде в далечното бъдеще. Група затворници се опълчват срещу тоталитарната федерация. Техен водач е политическият дисидент Рой Блейк, който е осъден по фалшиви обвинения. Тоталитарната Теранска федерация контролира гражданите си чрез тотално наблюдение, промиване на мозъци и вкарване на наркотици в организмите им чрез храната, водата и въздуха. На път за депортация до планета-затвор, осъдените криминални и политически затворници отвличат космически кораб и започват война с федерацията.Завладения звездолет наричат "Освободител" - това е космически кораб от друга планета, който превъзхожда технологично всички кораби на Федерацията - може да се движи с огромна скорост и притежава страхотни оръжия. Когато е на върха на своята популярност, сериалът е бил гледан от 10 милиона зрители. Излъчван е в 40 държави.

В България първите два сезона са излъчени по телевизията при огромен интерес в средата на 80-те години. По онова време почти няма деца, които да не играят на улицата и по дворовете в цялата страна на "Седморката на Блейк" и да се идентифицират с героите - Блейк, Вила, Кер, Джена...Във втория сезон Блейк решава да атакува сърцето на Федерацията-главния компютърен център за контрол.Ейвън се съгласява да помогне при условие, че Блейк ще му даде в замяна "Освободител". Блейк, Ейвън, Вила и Ган успяват да стигнат до центъра за контрол само за да намерят там една празна стая .Офицерът Травис им разкрива, че компютърния център тайно е преместен преди години и старото място остава за примамка. Блейк и неговия екипаж бягат, но Травис детонира граната и Gan е убит от падащите отломки .[5]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.