Бомба Season 1 / Бомба Сезон 1 (2020)

Бомба Season 1 / Бомба Сезон 1 (2020)
Исторически Военен Руски Сериали
8 х 50 мин. 62 109

Бомба Season 1 / Бомба Сезон 1 (2020)
Година: 2020
Държава: Русия
Жанр: Исторически, Военен, Руски, Сериали
Режисьор: Игорь Копылов
Участват: Евгений Ткачук, Евгения Брик, Виктор Добронравов, Ольга Смирнова, Михаил Хмуров, Андрей Смелов, Наталья Суркова, Александр Лыков, Виталий Коваленко, Виктор Раков, Владимир Богданов, Аглая Тарасова, Геннадий Вырыпаев, Эдуард Флёров, Иван Батарев, Константин Балакирев, Лариса Домаскина
Времетраене: 8 х 50 мин.
,
Гениалният учен Михаил Рубин попада в лагер заради личен конфликт с народния комисар Берия. Но внезапно Рубин го освобождават: най-добрият му приятел и колега Кирил Муромцев го препоръчва за секретен проект по създаване на атомна бомба. Кандидатурата му е утвърдена от академик Курчатов. Михаил се връща в Москва и разбира, че докато е бил в лагера, любимата му Ана Галеева се е оженила за Кирил. За да изпълнят поставената задача, младите учени трябва да работят заедно, независимо от личните отношения. Предстои им надпревара на границата на човешките възможности, смъртоносен риск и решаващ ден за първо изпитание. Физиците нямат право на грешка. На полигона в Семипалатинск се решава бъдещето на целия свят. Те са длъжни да победят.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.