Нюхач Season 2 / Да надушиш престъпление Сезон 2 (2015)

Нюхач Season 2 / Да надушиш престъпление Сезон 2 (2015)
Криминален Драма Сериали
8 x 45 мин. 7.3 102 849
Нюхач Season 2 / Да надушиш престъпление Сезон 2 (2015)

Нюхач Season 2 / Да надушиш престъпление Сезон 2 (2015)
Нюхач Season 2 / Да надушиш престъпление Сезон 2 (2015)
Година: 2015
Държава: Украйна
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Артьом Литвиненко
Участват: Кирил Кяро, Иван Оганесян, Мария Аниканова, Нина Гогаева, Николай Чиндяйкин, Сергей Лесков
Времетраене: 8 x 45 мин.
IMDB Рейтинг: 7.3 /10 , http://www.imdb.com/title/tt3326054/


Детективска поредица за свят, изпълнен с престъпления и загадки и за един човек с необикновени способности. Всяко провинение има своята специфична миризма, а експертът Хрътката - уникалната способност да я надуши. Обонянието му е толкова добре развито, че за него няма тайни. Успява да разплете всякакви истории. Подходът на Хрътката не се вписва в системата, но с помощта на най-добрия си приятел Виктор от бюрото за разследвания успява да разкрие серийни убийства, наркотърговия и други тежки престъпления. Но дарбата му е и негово проклятие...

Защо "Хрътката"?! Всички го наричат така, защото притежава изключително развито обоняние и с негова помощ научава за хората много повече, отколкото те знаят или биха искали да узнаят за себе си. Той може да открие игла в купа сено и във всички случаи ще надуши истината, която криете. С едно подушване този човек може да разкрие и най-заплетената мистерия, но какво става, когато всички издайнически миризми нахлуят в личния му живот? Да го кажем така: той трудно може да стане любимец на жените...

Само по миризмата може да разбере всичко за човек: какво е ял, с кого е спал, има ли алиби. Уникалните му способности са едновременно и дар и проклятие за него. От една страна разкрива тежки престъпления, знае всички дълбоки тайни на политици, бизнесмени, престъпници, от друга - абсолютно незащитен от окръжаващият го свят, изпълнен с всевъзможни заплахи. Проблеми в отношенията му с жените, с близките, поради факта, че знае всичко за тях. Животът му е сложен, сложен, но и интересен.

Героят е човек, различен от системата, за която е принуден да работи. Той игнорира обръщението "другарю", използвано от колегите му, държи се подчертано сериозно и аскетично.

Сред делата, с които се сблъсква Хрътката (в ролята - Кирил Кяро) в първи сезон, са поръчкови убийства, фалшификати на произведения на изкуството, наркотърговия и серийни убийства, неуставни отношения в армията, отвличане за откуп, криминални анализи. Помага му неговият приятел от тайнствената служба "СБР" - полковник Лебедев (в ролята - Иван Оганесян). Налага му се да спасява и собствения си син от изфабрикувано обвинение, а любимата си жена - от убийци...

Хрътката има бурен личен живот: има любовница, бившата му жена Юлия (Мария Аниканова) му устройва истерични сцени, синът-тийнейджър Алекс (Сергей Лесков) ту пуши трева, ту се замесва с наркотици... Самият той живее във футуристичен таван, до който стига със самостоятелен асансьор директно от подземния паркинг до спалнята.

Според самия актьор, най-сложното по време на снимките е било да оперира с химически термини, да поддържа осанката си и да не се усмихва в нито един от осемте епизода.


 Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?