Полицейское братство Season 1 / Полицейско братство Сезон 1 (2022)

Полицейское братство Season 1 / Полицейско братство Сезон 1 (2022)
Криминален Руски Сериали
20 x 50 мин.

Полицейское братство Season 1 / Полицейско братство Сезон 1 (2022)
Година: 2022
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Руски, Сериали
Режисьор: Максим Бриус, Андрей Коршунов, Дмитрий Аверин
Участват: Алексей Нилов, Александр Половцев, Сергей Селин, Андрей Федорцов, Михаил Тарабукин, Любовь Виролайнен мл., Сергей Апрельский, Антон Чернов, Андрей Погребинский
Времетраене: 20 x 50 мин.
,
Историята започва с това, че в частен медицински център, на честния пенсиониран следовател Шавирин е съобщена неутешителна диагноза от лекарите. След като претегля всички плюсове и минуси, героят решава да посегне на живота си, но на вратата му се звъни. Дъщеря му Настя пристига от Москва в Санкт Петербург, която е решила да започне кариера като следовател в северната столица. Тук тя се среща с младия оперативен работник от управление криминално разследване Никита Январьов. Момичето не знае, че Никита е син на легендарния полковник Тарасов, който излежава присъда в колония за бивши служители. След като е освободен, Тарасов планира да застреля криминалният бос Гарин, който според него е виновен за затварянето му. Настя и Никита разбират за плановете на Тарасов и се опитват да го спрат, като същевременно разследват други случаи. В това им помагат бащите им, и от друга страна пенсионираният бос Гарин и известният писател Незабудкин, който си представя, че е известен оперативен работник.
[media=https://www.youtube.com/embed/JyaKEcwNByY]
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.