Дельфин Season 2 / Делфин Сезон 2 (2022)

Дельфин Season 2 / Делфин Сезон 2 (2022)
Криминален Мистерия Руски Сериали
16 x 55 мин.

Дельфин Season 2 / Делфин Сезон 2 (2022)
Година: 2022
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Мистерия, Руски, Сериали
Режисьор: Мурад Алиев
Участват: Сергей Жарков, Дарья Румянцева, Макс Максимов, Сергей Колос, Алёша Шаблюк, Кира Кауфман, Денис Синявский, Алексей Байдаков, Евгений Карпов, Денис Старков, Алексей Штукин
Времетраене: 16 x 55 мин.
, http://www.imdb.com/title/tt19511876/


В малък крайморски град от Москва се завръща оперативният работник Андрей Корабльов за погребениетона дядо си, загинал в морето при риболов. В града добре помнят Андрей. Той е бивш служител на местното полицейско управление. При разговори с бившите си колеги, Андрей разбира, че смъртта на дядо му не е загинал при нещастен случай. Намесен е бизнесмен, който изкупува земя и недвижими имоти. Андрей се запознава със служител от океанографския институт, а интересът му към делфините е голям и той твърди, че знае езикът им. Знанията му, както и приятелството с океанографите му помагат за разследването. Андрей е наясно, че в града има кукловод, който държи в страх целия район и решава да остане на работа в градчето и започва да разследва контрабанда на наркотици и тайна лаборатория, която ги произвежда. С времето става ясно кой е истински приятел на Андрей и кой е замесен в престъпления.
[media=https://www.youtube.com/embed/yT8NFkwixpw]
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.